• Asphaltgold Blog
  • Alle artikelen
  • Merk Verhalen
  • Charity
  • Compendium
  • Events
  • Heat News
  • Stack TV
  • Cactus Jack und Nike sind mit einem neuen Drop zurück!

    NIKE X CACTUS JACK: THE NEXT CHAPTER

    Cactus Jack seizoen is weer begonnen! Deze week verwachten we de drop van de nieuwe Nike x Cactus Corp collectie, dit keer uitgebreider dan ooit: naast twee sneaker silhouetten (in twee kleurstellingen elk), bevat de drop een uitgebreide kledingcollectie, waarvan de stijlen zijn geïnspireerd op klassieke Amerikaanse werkkleding en komen in aardse tinten. Maar eerst naar de sneakers:

    Cactus jack X NIKE AIR MAX 1

    Na succesvolle samenwerkingen op de Air Force 1, Dunk Low, Air Max 270 en verschillende Jordan modellen, gaat de samenwerking tussen La Flame en Nike verder. We zijn blij dat we de hele Cactus Jack x Nike collectie op Asphaltgold hebben.

    Het hart van de samenwerking wordt gevormd door de schoenen - beide klassieke silhouetten, beide ontworpen door Tinker Hatfield en beide oorspronkelijk uit 1987: de Air Max 1, die dit jaar zijn 35e verjaardag viert, is verkrijgbaar in twee verschillende kleurstellingen die een perfecte mix van vintage vibes, karakteristieke woestijnlook en hedendaags design uitstralen. Beide kleurstellingen zijn voorzien van de "reversed Swoosh" die kenmerkend is voor Travis Scott releasesen verschillen van het klassieke OG ontwerp door hun smallere vorm. Naast de (bijna) monochrome *Saturn Gold* colourway, is er een tweede variant uitgebracht, genaamd *Baroque Brown*, die bestaat uit een mix van verschillende beige, bruine en crème tinten. Touwveters en outdoor-typische veterriempjes ronden de licht trail-geïnspireerde look af.

    cactus jack X NIKE AIR TRAINER 1

    De twee kleurstellingen van de Air Trainer 1 zijn ook indrukwekkend (en vieren ook de 35e verjaardag van het silhouet):

    Beide hebben elementen van het buitenleven, maar hebben toch een moderne, street-ready look. Terwijl de heldere *Wheat* kleur volledig bruin is, komt de Air Trainer 1 *Grey Haze* in een solide vintage look met een kleurenmix van blauw/grijs en geel/beige. Beide kleurstellingen zijn afgewerkt met een "Cactus Corporation"-logo en andere spannende details zoals klittenband en ritssluitingen. De corduroy look voegt ook een interessante twist toe. Een bijzonder kenmerk van de Air Trainer: synthetische overlays kunnen worden bevestigd met behulp van de oogjes die over het bovenwerk zijn verdeeld, waaronder de vetersluiting volledig verdwijnt.

    cactus jack X NIKE APPAREL

    Het grootste deel van de collectie, echter, is kleding! In totaal zullen zeven stukken worden uitgebracht als onderdeel van de samenwerking. De look is geïnspireerd op het buitenleven, met technische elementen en gedempte kleuren die bekend zijn uit de werkkledingsector. Alle stukken maken een zeer hoogwaardige, zware indruk! Het hoogtepunt is zeker de jas met capuchon en geïntegreerde bivakmuts, evenals de zwarte trail waistcoat.

    Vrijlating bij Asphaltgold

    We kunnen niet wachten om de collectie bij Asphaltgold uit te brengen! De Cactus Jack x Nike collectie (incl. Air Max 1 en Air Trainer 1) zal verkrijgbaar zijn via de Raffle App. Hierbij gaan de verlotingen van de verschillende producten volgende week van start: alle verlotingen vinden plaats van 25-27 mei - elk item in zijn eigen verloting en gespreid in de tijd - ! Alleen asfaltgoud app! Veel geluk met de loterijen!

    Auteur: |